Valmet Martat

Prötprötprötprötpröö!

Kaksi Valmet Marttaa, Inka-Milla (Rautajärveltä) ja Anne (Heinolasta) esittäytyy.

Keitä me ollaan ja mikä tää Martta touhuilu oikeen on?

Kaikki sai alkunsa jo ennen meidän syntymää. (Ei olla sukua toisillemme.) Yhdistävä tekijä on perintönä saatu V20-geenivika, joka aiheutti molemmille kiinnostuksen Valmetteihin.

Vanhat Valmetit ry:n puheenjohtajan ja sihteerin antama nimitys "Valmet Martta" ajoi meidät tähän pisteeseen. Nyt ollaan kieliposkella tehty joulukalenteria, päivityksiä Vanhat Valmetit ry:n Facebook-sivuille ja osallistuttu "nöyryyttäviin" traktorin tieto- ja taitokisoihin.

Valmet Marttailu on siis jo enemmänkin elämäntapa kuin harrastus: meidät löytää joka kesäviikonloppu jostain päin Suomea, missä vaan vanhoja vehkeitä on nähtävillä. Kameran toisella puolella häärii yleensä Jenna-Janika, josta on myöskin kovaa vauhtia tulossa kätevä Martta-emäntä.

Jos Marttojen seikkailut kiinnostaa niin käy tykkäämässä facebook sivustamme Valmet Martat, sinne päivittyy kaikkea mukavaa keikoilta ja arjen valmet touhuista.


Valmet & Mies 2017 kuvakilpailu parhaillaan käynnissä, tarkemmat ohjeet ja kisaan osallistuneet kuvat Valmet Marttojen facebook sivulla.


Palaute, video tai joulukalenteri ideat/toiveet, yhteistyöpyynnöt ja muut ehdotukset voi laittaa sähköpostilla perinnelikat@gmail.com tai Valmet Martat facebook sivulle viestinä. Myöskin avoimen sarjan Valmet & Mies kilpailuun voi osallistua laittamalla sähköpostilla kuvan, jossa on mies sekä valmet, omat sekä koneen tiedot mukaan!